Rokovala Krajská rada SMER – SD v Prešove

V Prešove sa 27. februára stretli na svojom rokovaní členovia Krajskej rady strany SMER – sociálna demokracia. Na zasadnutí Krajskej rady v Prešove sa zúčastnil podpredseda strany Pavol Paška. Keďže stretnutie sa konalo koncom mesiaca, hlavnou témou boli blížiace sa oslavy Medzinárodného dňa žien.

SMER tradične každoročne pripravuje sériu podujatí s podtitulom Medzinárodný deň žien. V Prešovskom kraji sa v najbližších týždňoch uskutočnia tri kultúrno–spoločenské podujatia venované ženám. Dve sa budú konať v sobotu 7. marca – v Kežmarku a v Starej Ľubovni a tretie o týždeň v sobotu 14. marca vo Vranove nad Topľou. (Podrobný program nájdete na našej webovej stráne).

Na týchto oslavách sa zúčastnia predstavitelia strany a predseda strany Smer – SD Robert Fico. „Aj tento rok čaká na všetky ženy, mamky, slečny, babky, ale aj rodiny bohatý kultúrny program. Je to symbolické poďakovanie nežnejšiemu pohlaviu. Verím, že tak ako po minulé roky bude zo strany verejnosti o podujatia veľký záujem,“ uviedol pre internetovú stránku smer-pk krajský predseda strany SMER – SD v Prešove Stanislav Kubánek. Na záver nezabudol pridať osobné pozvanie: „Všetkých vás a predovšetkým vás, ženy, srdečne pozývam na tieto stretnutia.“