V Bardejove odštartovali oslavy MDŽ s predsedom vlády Robertom Ficom

Oslavy Medzinárodného dňa žien začínajú pre stranu Smer-SD už tradične v Bardejove. Štvorica jej predstaviteľov na čele s Robertom Ficom ich odštartovala skutočne veľkolepo.

V sobotu 24. februára 2018 sa v zaplnenej Športovej hale Mier  prihovoril premiér SR a predseda strany SMER-SD, zaželal len to najlepšie všetkým ženám k ich blížiacemu sa sviatku MDŽ, ktorý si jeho strana už tradične pripomína. A práve Bardejov bol už niekoľkokrát po sebe vybraný v sérií osláv, ktoré absolvuje Robert Fico počas februára a marca.

Ten vo svojom príhovore pochválil mesto, ktoré počas obdobia jeho vlády stále napreduje a v ktorom sa zakaždým cíti dobre. Celé popoludňajšie podujatie bolo veľmi príjemné a nieslo sa vo veľmi pohodovej atmosfére. Jeho hosťami boli Richard Raši, Peter Kažimír a Peter Žiga. Ich debata bola viac ľudský bezprostredná ako pracovná a zaujala široké publikum. Témou  rozhovorov boli mamky, svokry, partnerky a manželky.

Ani tento rok nechýbalo odovzdávanie ocenení ženám, ktoré svojou každodennou starostlivosťou pomáhajú svojím rodinám prekonávať ťažké životné situácie. Ocenené boli Božena Sobeková a Kamila Harcerová Hažlinská.

V bohatom kultúrnom programe sa predstavil domáci FS Čerhovčan s novým programom, po ktorom nasledoval Pavol Hammel so svojimi nezabudnuteľnými hitmi a celý večerný program ukončil spevák Samuel Tomeček.

Primátor mesta a okresný predseda sa poďakovali predsedovi vlády a jeho hosťom za návštevu a na znak vďaky pri príležitosti 777. jubilea mesta Bardejov primátor odovzdal tortu so šťastným symbolom troch sedmičiek vyjadrujúcich výročie prvej písomnej zmienke o meste.