V Humennom úspešne pokračovali oslavy MDŽ

V stredu 7. februára 2018 sa 1 100 divákom v Mestskej Športovej hale prihovoril poslanec NR SR a  primátor mesta Košice Richard Raši, ktorý zaželal len to najlepšie všetkým ženám k ich blížiacemu sa sviatku MDŽ, ktorý si jeho strana už tradične pripomína, ospravedlnil neprítomnosť premiéra SR a predsedu strany SMER-SD Róberta Fica, ktorý sa nemohol zúčastniť oslavy kvôli aktuálnej politickej situácii.

Za potlesku vystúpila na pódium aj poslankyňa NR SR a primátorka Jana Vaľová , ktorá taktiež zaželala prítomným ženám krásny večer,  veľa energie a zdravia, pretože ženy zastávajú dôležitú úlohu v rodinnom živote a aj v tom spoločenskom.

V kultúrnom programe sa predstavil domáci FS Chemlon s energickými vystúpením, po ktorom nasledoval Pavol Hammel so svojimi nezabudnuteľnými hitmi a celý večerný program ukončil spevák Samuel Tomeček.

Ani tento rok nechýbalo odovzdávanie ocenení ženám, ktoré svojou každodennou starostlivosťou pomáhajú svojím rodinám prekonávať ťažké životné situácie. Ocenené boli Otília Semanová a Mária Poláková.